آخرین نسخه علمی برای تولد نوزادان با هوش

شبکه ایران /تخم مرغ یک منبع غنی از کولین است اگرچه این ماده غذایی کمتر شناخته شده اما کولین منجربه رشد مغز جنین شده و از نقایص مادرزادی جلوگیری می کند.

آکادمی ملی علوم تغذیه و بارداری آمریکا مصرف کولین را برای زنان باردار و شیرده توصیه می کند.دو عدد تخم مرغ بویژه زرده آن حاوی 250 میلی گرم کولین است زنان باردار باید حداقل نصف این مقدار را روزانه مصرف کنند.همچنین این آکادمی توصیه می کند زنان باردار 450 میلی گرم کولین در روز و زنان شیرده 550 میلی گرم از آن را به صورت روزانه مصرف کنند.کولین با حفظ ساختار غشای سلول مغز به عملکرد آن کمک می کند.غشای سلول مغز یک جزء کلیدی از فرستنده های عصبی است که به انتقال پیام ها از اعصاب مرکزی به سیستم عصبی محیطی کمک می کند.
علاوه بر کولین ،تخم مرغ حاوی سه ماده مغذی دیگر است که زنان باردار بیش از سایر افراد به آن نیاز دارند.تخم مرغ منبع مناسبی از پروتئین های با کیفیت بوده و به رشد جنین کمک می کند همچنین ویتامین Bموجود در آن برای رشد طبیعی بافت های عصبی مهم است و به کاهش خطر نقایص مادرزادی در ارتباط با عدم رشد نخاع و بافت های عصبی کمک می کند.تخم مرغ یک انتخاب خوب برای زنان باردار و شیردهی است که در معرض خطر کم خونی قرار دارند زیرا نوع آهن موجود در آن (ترکیبی سالم از هم و آهن غیر هم )به خوبی جذب خون می شود.
یک تخم مرغ دارای مقادیر زیادی ویتامین ،مواد معدنی و آنتی اکسیدان است این مواد مغذی نقش مهمی را در کنترل وزن ،قدرت عضلانی ،بارداری سالم ،عملکرد مغز و سلامت چشم بازی می کند.کیفیت پروتیئن موجود در تخم مرغ انرژی ذهنی و جسمی مورد نیاز روزانه را برای افراد تامین می کند.لوتئین و زئاگزانتین دو انتی اکسیدان موجود در زرده تخم مرغ بوده و از دژنراسیون ماکولا جلوگیری می کنند( دژنراسیون ماکولا منجربه نابینایی وابسته به جنس و ژنتیک می شود ).اگرچه تخم مرغ حاوی مقدار کمی از این دو ماده مغذی است اما تحقیقات نشان می دهد لوتئین موجود در آن از لوتیئن های دیگر مواد غذایی بهتر جذب خون می شوند و این ویژگی مصرف آن را در دوران بارداری الزامی می کند.

//

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*